Mr. sc. Radwan Joukhadar, mag. pharm. – finalist za nagradu EY Poduzetnik godine 2015.

EY Poduzetnik godine globalni je program koji promovira postignuća najboljih svjetskih poduzetnika, a provodi se na regionalnoj, državnoj i globalnoj razini u više od 145 gradova i 60 država.

Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY Ernst & Young koja već 29 godina nagrađuje i promovira uspješne poduzetnike svih inovativnih djelatnosti.

Cilj nagrade je promocija poduzetnika koji stvaraju nova radna mjesta u svim segmentima svojih djelatnosti i time unaprjeđuju kvalitetu života zajednice u kojoj razvijaju svoje djelatnosti.

Jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada za poduzetnike, EY Poduzetnik godine, 17. ožujka 2016. po drugi je put dodijeljena u Hrvatskoj. Među osam finalista odabran je i mr. sc. Radwan Joukhadar, mag. pharm., vlasnik tvrtki Medical Intertrade d.o.o., Yasenka d.o.o. i Zdravstvene ustanove Ljekarne Joukhadar.

U kratkom videozapisu auditoriju i žiriju predstavljen je poslovni put svakog sudionika sa naglaskom na individualni pristup poduzetništvu. Zajednička poveznica svih nominiranih gospodarstvenika je – pozitivan utjecaj na razvoj gospodarstva Hrvatske.

I ovom nominacijom i odabirom u osam finalista mr. sc. Radwanu Joukhadaru, mag. pharm je potvrđeno kako su tvrtke koje je kreirao svojom inovativnošću u samom vrhu gospodarstvene scene RH te da razvijanjem istih u pozitivnom smjeru kao i do sada može poboljšati kvalitetu gospodarstva u djelatnostima kojima se bavi i pozitivno utjecati na zajednicu.

Pobjedniku za EY Poduzetnika godine za 2015. Đuru Horvata iz tvrtke Tehnix čestitamo, a svim finalistima želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu i poticanju hrvatskog gospodarstva na bolje.