Peti hrvatski kongres farmacije s međunarodnim sudjelovanjem 21. – 24. svibnja 2015. Rovinj

Medical Intertrade d.o.o. podržao je održavanje Petog kongresa farmacije s međunarodnim sudjelovanjem kako bi pridonio kontinuiranom obrazovanju farmaceuta i izmjeni iskustava radi što kvalitetnije brige za pacijente.

Tema kongresa bila je „Farmaceutska izvrsnost u službi zdravlja“. U skladu s tim pripremljen je program koji obuhvaća najnovija dostignuća u farmaceutskim i srodnim znanostima te razvoj ljekarničkih kompetencija i prakse. Posebna pozornost posvećena je usklađivanju farmaceutske izobrazbe i regulative te ljekarništva u Hrvatskoj s onima u Europi.

Medical Intertrade d.o.o. aktivno je sudjelovao u izlaganju i prezentiranju novih proizvoda i trendova na hrvatskom tržištu. Novost na našem tržištu je Galderma, farmaceutska kompanija koja je isključivo usredotočena na dermatologiju.

Razvoj svih proizvoda tvrtke Galderma podržavaju godine iskustva, kontinuirana istraživanja i inovacije u području dermatologije. Upravo takav medicinski pristup liječenju i njezi kože rezultirao je razvojem proizvoda Cetaphil linije koja uključuje specifične proizvode za čišćenje lica i hidratantne proizvode za njegu osjetljive i problematične kože s aknama te kože sklone atopiji.

Osim Cetaphil proizvoda, tvrtka Galderma nastavlja razvijati Daylong liniju, koja je već godinama prisutna na našem tržištu i koju su kupci prepoznali kao liniju koja pruža sigurnu i učinkovitu zaštitu od sunca te Excipial, medicinsku liniju za njegu osjetljive i suhe kože.