Bloc dekstroza (grožđani šećer) - novo u ponudi!

Nova Bloc dekstroza (grožđani šećer) u obliku komprimiranih bombona švicarskog proizvođača Trichema AG pruža brz i kvalitetan izvor energije na dohvat ruke. Bloc dekstroza daje dodatnu energiju za rad, slobodno vrijeme, sport i igru, koju možete nositi posvuda u torbi ili džepu. Različiti okusi Bloc dekstroze zadovoljit će i najzahtjevnije nepce.

Bloc grožđani šećer dostupan je u okusima: ananasa, cole, jabuke, jagode i jogurta, gumenih bombona, te u kombinaciji okusa kivija, manga i marakuje.

Bloc dekstroza dostupna je samo u ljekarnama!

Što je dekstroza i kako se koristi

Dekstroza (grožđani šećer) je jednostavni ugljikohidrat koji je bogat i zdrav izvor energije za Vaše tijelo. Grožđani šećer ima visok glikemijski indeks (GI), što znači da se brzo apsorbira i brzo diže razinu glukoze u krvi. Njegovo glavno svojstvo je brzo podizanje razine inzulina u krvi koji unosi glukozu u stanice i time osigurava izvor energije za rad mišića i ostalih stanica u tijelu te umanjuje mogućnost nastanka muscul fibera. Upravo zbog toga koriste ga bodibilderi, sportaši i sportski rekreativci kako bi sebi osigurali brz i učinkovit izvor energije prije i poslije kratkog, ali intenzivnog treninga. Osim sportaša, često ga uzimaju osobe koje imaju problema sa smanjenom razinom šećera u krvi kako bi ga brzo i učinkovito obnovile.

Osim što je brz izvor energije, grožđani šećer ne sadrži masti, što ga čini pogodnim za osobe na dijeti i one s visokim tlakom i povišenom masnoćom u krvi.

Stavlja na tržište: Dr.A. & L. Schmidgall GmbG & Co.KG, Wolfganggasse 45-47, A-1121 Beč, Austrija

Distribuira: Medical Intertrade d.o.o., Dr. Franje Tuđmana 3, 10431 Sveta Nedelja