Novi proizvod na tržištu - Zymerex

Zymerex

DODATAK PREHRANI S PROBAVNIM ENZIMIMA, LAKTAZOM, ANANASOM I PAPAJOM

20 tableta

bez glutena

bez laktoze

Zymerex tablete sadrže prirodnog podrijetla iz fermentiranih maltodekstrina: amilazu, lipazu i celulazu.

Također sadrži liofiliziranu papaju i ananas, bogat enzimom bromelainom koji razgrađuje bjelančevine.

Količina laktaze sadržana u Zymerexu pomaže probaviti laktozu kod pojedinaca koji imaju poteškoće u probavi laktoze. Laktoza je u različitim količinama obično prisutna u mlijeku i mliječnim proizvodima, ali i u nekoj prerađenoj hrani poput pizze, grickalica i obroka brze prehrane.

VISOKA DOZA ENZIMA LAKTAZE

U jednoj tableti = 4500 ALU*

*ALU – jedinice enzimatske aktivnosti prema FCC-u (FCC=Food Chemical Codex)

Zymerex se aktivira „prirodno“, toplinom za vrijeme žvakanja, pokrećući tako proces „predprobave“ koji se nastavlja i u drugim dijelovima probavnog sustava. Zymerex enzimi mogu djelovati u okolišu koji varira od pH 3,0 do pH 9,0, stoga su jedini enzimi koji su jednako aktivni u kiselom, lužnatom, kao i u neutralnom dijelu crijeva.

UPUTE ZA UPOTREBU

Zymerex tablete uzimaju se sa čašom vode, u dozi od 1 tablete prije glavnih obroka (do 2 kapsule na dan), ili kod konzumacije hrane bogate laktozom.

NAPOMENE

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Kako je tolerancija laktoze varijabilna, potražite savjet liječnika o ulozi laktoze u svojoj prehrani.

PROIZVOĐAČ

Farmapro s.r.l

Via Liguria 20

10071 Borgaro Torinese

Italija