Novi proizvodi na tržištu - NeoStrata® Skin Active

NeoStrata® Skin Active proizvodi ciljano djeluju na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju.Učinci starenja na kožu su višestruki: fine linije, bore, diskoloracije i opuštanje kože. Jedan sastojak ne može djelovati na sve te učinke, stoga NeoStrata® Skin Active linija objedinjuje snažne, klinički dokazane sastojke koji sinergistički djeluju u svim slojevima kože kako bi ublažili vidljive znakove starenja. Te snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja. Linije i bore se zaglađuju iznutra prema van. Koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe.

NeoStrata® Skin Active Antioxidant Defense Serum, 30 ml

Pomaže koži u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju, stresu i štetnim čimbenicima iz okoliša.

SynerG Formula 8.0: maltobionička kiselina, glukonolakton, limunska kiselina, kulture stanica lista jorgovana, ekstrakt sjemenki grožđa, EGCG ekstrakt zelenog čaja, vitamini C i E.

Ova koncentrirana SynerG 8.0 formula sadrži 8 snažnih antioksidansa i dizajnirana je kako bi kožu zaštitila od oksidativnog stresa i preranog starenja. Patentirane bioničke i polihidroksi kiseline vežu metale koji potiču oksidaciju (npr. željezo) i djeluju preventivno na stanična oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu.

Snažna kombinacija limunske kiseline, jorgovana, zelenog čaja i ekstrakta sjemenki grožđa sorte Chardonnay djeluje sinergistički kako bi neutralizirala pet različitih tipova slobodnih radikala i pomogla zaštiti DNK, lipida i staničnoj membrani stanica kože. Ekstrakt zelenog čaja kao izvrstan izvor EGCG (epigalokatehin galata) smanjuje znakove nadraženosti kože.

Svakodnevna antiaging rutina ojačana je upotrebom ovog snažnog, koncentriranog seruma osmišljenog za zaštitu od fotostarenja izazvanog oksidacijom.

Način primjene: Vrhovima prstiju nježno nanijeti serum na očišćeno lice. Serum se može nanijeti na cijelo područje lica i vrata ili samo na manje regije. Nježno umasirati u kožu. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.

NeoStrata® Skin Active Firming Collagen Booster, 30 ml

Serum koji štiti i potiče sintezu kolagena, precizno formuliran kako bi učinio kožu glađom, zategnutijom i čvršćom.

SynerG Formula 6.5: neoglukozamin, aminokiseline, peptidi, stanične kulture gardenije, vitamin C.

Napredna SynerG 6.5 formula obuhvaća tri klinički dokazane tehnologije koje djeluju sinergistički na postojeći kolagen u koži i na nastanak novog kolagena:

  • Matične stanice gardenije pomažu očuvati postojeći kolagen u koži inhibirajući enzim MMP (matriks metaloproteinazu), koji je odgovoran za razgradnju kolagena, a potiču i sintezu novog kolagena*.
  • Aminokiseline, građevne jedinice kolagena, u kombinaciji s Matrixyl® 3000 peptidima sudjeluju u izgradnji novog kolagena*.
  • NeoGlucosamine svojim snažnim djelovanjem pomaže ojačati potpornu funkciju kolagena*.

Snažniji kolagen čini kožu čvršćom i zategnutijom. Linije i bore se zaglađuju iznutra prema van.

Ovaj lagani serum trebao bi postati dio svakodnevne antiaging rutine i osnažiti prirodni ciklus obnove kože.

Matrixyl® je zaštićeni trgovački naziv tvrtke Sederma Inc.
*In vitro test

Način primjene: Vrhovima prstiju nježno nanijeti serum na očišćeno lice. Serum se može nanijeti na cijelo područje lica i vrata ili samo na manje regije. Nježno umasirati u kožu. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.