Daylong

Daylong linija proizvoda pruža vrlo kvalitetnu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Možete opušteno uživati u aktivnostima na suncu jer su Daylong losioni vrlo vodootporni i otporni na znojenje. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja. Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože.

Daylong SENSITIVE SPF 30 gel-krema I gel-fuid u spreju

Daylong SENSITIVE proizvodi visokog zaštitnog faktora pružaju nove prednosti pri zaštiti od sunca. Posebno su pripremljeni za kožu osjetljivu na sunce i masnu kožu. Formulacije bez mirisa, masti i emulgatora nježno i učinkovito štite od UVA i UVB zračenja uz jedinstveno lagan osjećaj na koži.

Daylong SENSITIVE odlično podnosi i najosjetljivija koža sklona alergijama na sunce.

Daylong SENSITIVE SPF 30

• Visoka zaštita od sunca

• Dermatološki ispitana podnošljivost

• Bez mirisa, masti i emulgatora

• Bez konzervansa i parabena

• Nije komedogen

• Vrlo vodootporan

• Nakon što se potpuno upije, otporan je na znojenje

Ovi dermatološki ispitani proizvodi pružit će učinkovitu zaštitu, spriječiti pojavu oštećenja od sunca i znakova preranog starenja i kod najzahtjevnije kože!

Daylong regular SPF 15 je liposomalni losion za lice i tijelo namijenjen osobama manje osjetljivim na sunce, osobama srednje svijetle ili tamnije kože. Daylong SPF 15 losion lagane je teksture, lako se nanosi i brzo upija te pruža djelotvornu zaštitu od sunca pri uobičajenim proljetnim i ljetnim aktivnostima kada je intenzitet UV zračenja manji.

Daylong ultra SPF 25 je liposomalni losion za zaštitu od sunca koji preporučujemo osobama svjetlije kože i kose te osobama sklonim pjegama. Zaštita za svjetliju kožu u obliku spreja osigurava jednostavnije, brže i lakše nanošenje.

Daylong ultra face SPF 25

Daylong ultra face SPF 25 losion jedinstvena je kombinacija filtara za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože ili ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom.

Daylong extreme SPF 50+ primjenjuje se u situacijama u kojima je potreban visok stupanj zaštite kože izložene suncu, primjerice kad je indeks UV zračenja visok te u tropskom i planinskim područjima gdje je intenzivnije UV zračenje. Daylong extreme SPF 50+ preporučuje se osobama vrlo svijetle i osjetljive kože.

Dječja koža posebno je osjetljiva na sunce

Dječja koža nije naviknuta na sunce i zbog toga su rizici od pojave oštećenja vrlo visoki. Za zaštitu osjetljive dječje kože preporučujemo Daylong kids liposomalne losione koji djelotvorno štite od UVA i UVB zračenja. Osim što štite, Daylong kids proizvodi i njeguju dječju kožu djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E.

Daylong® Kids SPF 50 s dozatorom na potisak posebno je pripremljen za zaštitu i njegu nježne dječje kože koja je osjetljivija na UV zračenje nego koža odraslih. Daylong® Kids SPF 50 s dozatorom na potisak pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja uz točno i jednostavno doziranje.

Daylong proizvode potražite u ljekarnama. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

http://www.spirig.com.hr